Ďakujeme Nadácii SPP za finančnú podporu

Základná umelecká škola

Nadácia SPP nám na základe Zmluvy o poskytnutí finančného príspevku MIMORIADNY GRANTOVÝ PROGRAM PRE BANSKÚ ŠTIAVNICU č. 03132023 poskytla finančný príspevok vo výške 20 000 €.

Vďaka finančnej podpore Nadácie SPP sme mohli dofinancovať výdavky spojené s požiarom, predovšetkým opravu a čistenie klavírov, pranie kostýmov a šatstva, ktoré sú súčasťou výchovno-vzdelávacieho procesu v škole. A zakúpila sa profesionálna zvuková technika, ktorou sa zvýšila interaktivita prezentácie školy zodpovedajúca súčasným požiadavkám pri koncertoch a iných podujatiach školy.

Priatelia banskoštiavnickej ZUŠ

Nadácia SPP nám na základe Zmluvy o poskytnutí finančného príspevku MIMORIADNY GRANTOVÝ PROGRAM PRE BANSKÚ ŠTIAVNICU č. 05132023 poskytla finančný príspevok vo výške 14 000 €.

Vďaka finančnej podpore Nadácie SPP sa zakúpili stojany na nástenky, ktoré sa používajú pri výstavách, vernisážach a stojany na kostýmy. Stojany, ktoré škola pôvodne vlastnila, zhoreli v podkroví počas požiaru. Vďaka finančnej podpore sa taktiež zakúpili hudobné nástroje, a to tri gitary a čembalo.

Návrat hore